Plivanje za Časni krst bilo je više nego zanimljivo u Vinči gde je Milan Kićović napravio duplo slavlje.

Read more...

Kada kažemo bogatstvo, obično pomislimo na bunde, luksuzan nakit, skupe satove... Siromašni i ljudi sa prosečnim primanjima u stanju su da godinama štede novac za ovakve stvari, neki su spremni čak i da podignu kredit, idu u minus da bi ih priuštili sebi.

Read more...

Večeras je doček Srpske nove godine. Da li i vi slavite i kako? Da ne ulazimo u priču o kalendarima, julijanskom, gregorijanskom, podsetimo se kako je to bilo nekada u starom Beogradu, kako se proslavljalo.

Read more...

Retko ko voli videti prizor pauka koji plete mrežu u ćošku vaše kuće, a još više jeze izaziva mnogima poznata činjenica da svake godine u snu progutamo između pet i deset paukova, a ta brojka se penje na nekoliko stotina tokom života, zavisno u kojem delu sveta živite.

Read more...

Svaka devojka sanja o momentu kada će je zaprositi voljeni partner.

Read more...

Prošlog meseca je Samer Tapasa-Sataraka (24), sada bivša radnica kompanije "Best buy" na Havajima, postala senzacija kada je prebila navodnog kradljivca, a snimak se potom pojavio na društvenim mrežama.

Read more...

Dečak je, kao i njegova sestra trebalo da bude rođen na Božić, zbog čega su i nekoliko meseci ranije roditelji odabrali ime Mateja jer u prevodu znači "Božiji dar".

Read more...
Scroll to top